Tarieven 2014.

Omschrijving tijd Tarief per persoon    
Banaanvaren 20 min. € 11,00 minimaal 3 pers. maximaal 6 pers.
Sonarvaren 15 min. € 12,50 minimaal 3 pers. maximaal 4 pers.
Waterskien, wakeboarden uur € 90,- geen minimum maximaal 8 skiŽrs per boot
Hydrofoiling uur € 80,- geen minimum maximaal 8 skiŽrs per boot

 

De tarieven voor het waterskien, wakeboarden en hydrofoilen gelden per "vaaruur". Een vaaruur begint pas bij de eerste start. De waltraining, het omkleden en het varen naar het skigebied worden door ons niet gerekend. De uurprijzen gelden voor maximaal 8 watersporters per boot. De uurtarieven kun je dus delen door het aantal skiŽrs/watersporters.

Het is mogelijk om per pin te betalen bij ons.

 

Meevaren door niet skiŽrs kan gewenst zijn voor familie of vrienden.

Meevaren € 2,50 per persoon.

Arrangementen worden op maat gemaakt. Alle bovenstaande prijzen zijn incl. BTW.

 

Handig om te weten:

Afspraak

Handig voor u (en voor ons) is om een afspraak te maken. Zo weet u zeker dat u aan de beurt komt. Natuurlijk mag u ook zo langs komen maar mensen met een afspraak gaan voor. Wij varen met 1 boot vanaf meerdere locaties en zijn dus niet altijd aanwezig.

Stagarantie

Bij watersportcentre Eijkelhof heeft u een scala aan mogelijkheden wat betreft skiopties. Voor alle watersportmogelijkheden wordt een stagarantie afgegeven. Dit betekend dat wanneer wordt geboekt voor minimaal 30 minuten per persoon, u gegarandeerd op de ski's, wakeboard of hydrofoil staat (zit).

Algemeen

De tarieven zijn all-in. Dit betekent dat de huur van de boot inclusief bestuurder(s) en instructeur, gebruik van skipakken en materieel is inbegrepen. Tevens is gebruik te maken van de douchevoorzieningen op de camping. Er hoeft enkel een handdoek en zwemkleding meegenomen te worden. Er is een omkleedmogelijkheid bij het watersportcentre en desbetreffende campings.

Deelname aan 1 van onze watersportmogelijkheden is altijd op eigen risico.